Seniorhåndboka – endelig i ny versjon!

Seniorhåndboka – endelig i ny versjon!

Dag Bredal gjorde en kjempe jobb med å skrive den første boken som tok for seg lover og rettigheter som vedrører pensjonister. Men det er flere år siden nå og det er mange som har ventet på en ny utgave med oppdatert informasjon, for alle vet at lover og regler endres stadig, men nå er den her endelig.

Også denne gangen er det Dag Bredal som står for oppdateringen og jeg må si at han har gjort en kjempe jobb, så vil du holde deg asur med de rettigheter du har er det bare å – «LØP OG KJØP».

SENIORSAKEN sentralt har startet en konkurranse som dere må bli med på.

Kjøp Seniorhåndboka nå!
Alt du trenger å vite om rettigheter, jus, økonomi, helse og det gode seniorliv. Kr. 100 for medlemmer kr. 200 for ikke-medlemmer. Porto kommer i tillegg. Send bestilling til seniorsaken@seniorsaken.no ring oss på 22 12 18 90 eller kom innom i Bygdøy allé 5 i Oslo.

De 10 første som gjetter hvilket jubileum Seniorsaken feirer i år kan sende en mail til seniorsaken@seniorsaken.no og få en bok i posten.

Husk å skrive adresse!
Lykke til!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Arne Vestergaard Larsen
Følg Arne Vestergaard Larsen:

Redaktør

Styremedlem og nettredaktør i Seniorsaken Østfold. Medlem siden 2010 og valgt til leder i 2012, frem til 2016. Fra Skive i Danmark, flyttet til Sarpsborg sommeren 1969. Han har arbeidet innen bygg og anlegg og underviste på Østfold Fagskole til han pensjonerte seg i 2010. Tidligere politisk aktiv, interessert i jakt og fiske.