Foreningsnytt – Fredrikstad

Foreningsnytt – Fredrikstad

Denofa og Jotun Pensjonistforening hadde medlemsmøte den 10. mai. Vi gjengir nedenfor referatet som stod i Fredrikstad Blad 24. mai:

«Denofa og Jotun Pensjonistforening var igjen samlet til medlemsmøte i velferdsalen til Fredrikstad Innovasjonspark 10.mai. 55 medlemmer ble ønsket velkommen til siste møte før ferien av leder Ragnar Jansen. «Hobbykvartetten» bestående av Eivind Kristiansen på sang/gitar, Eivind Holm bass, Øivind Svendsen trommer og Jan Spydevold trekkspill stod denne gang for underholdningen. De spilte variert musikk og utviste stor spilleglede.

 

Det ble litt fart i pensjonistene da de spilte OL-floka og det ble en god gammeldags folkedans rundt bordene. I pausen av underholdningen var det tid for loddsalg, servering av snitter, kringle og kaffe.

Leder benyttet anledning til å takke Denofa fagforening for tilskudd til driften. Det skal utføres dugnad på feriehjemmet «Solvik», Hvaler og leder spurte om seks stykker kunne stille opp? Det ønsket ble straks oppfylt. Etter avslutningen av underholdningen var det tid for loddtrekning av gevinster. Leder takket for nok et hyggelig møte og ønsket alle en god sommer.

 

Hele 55 stk er påmeldt på vår sommertur til Gøteborg 7. – 9- juni. Neste medlemsmøte er onsdag 13. september.

 

Fred Olav Karlsen sekretær»

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

SE ALLE NYHETER...

 

Arne Vestergaard Larsen
Følg Arne Vestergaard Larsen:

Redaktør

Styremedlem og nettredaktør i Seniorsaken Østfold. Medlem siden 2010 og valgt til leder i 2012, frem til 2016. Fra Skive i Danmark, flyttet til Sarpsborg sommeren 1969. Han har arbeidet innen bygg og anlegg og underviste på Østfold Fagskole til han pensjonerte seg i 2010. Tidligere politisk aktiv, interessert i jakt og fiske.