ÅPENT MØTE Glenghuset i Sarpsborg, onsdag 4. januar kl. 1200

ÅPENT MØTE Glenghuset i Sarpsborg, onsdag 4. januar kl. 1200

SENIORSAKEN ØSTFOLD inviterer til årets første temamøte. Temaet denne gang er demens. Sykdommen øker etter hvert som det blir flere eldre.

Hva vet vi egentlig om sykdommen?

Det vil eldrelege i Sarpsborg kommune, Monica Olsson fortelle om. Hun kommer til oss i spissen for kommunens demensteam. Dette består, foruten henne selv, av Bente Skauge og Camilla Syvertsen.

Monica Olsson vil i sitt foredrag fortelle om hva demens er og at det er flere relaterte sykdommer som kommer inn under betegnelsen «demens». Hvem er det som blir dement, hvordan er sykdomsforløpet, hvordan er det å bo sammen med en dement, hvordan oppleves det å være dement etc.

Og så vil hun sammen med sitt demensteam fortelle om hvilke tjenester og støtte Sarpsborg kommune tilbyr demente og deres nærmeste.

Etter foredraget blir det som vanlig anledning til spørsmål og svar. Og hvis ikke teknikken igjen svikter oss, vil vi vise et ungdommelig innslag med øvelser dere aldri har sett før!

Fri entre, kaffe/vafler kr.20,-, og loddsalg som vanlig. Alle er velkommen! Inviter gjerne med dere venner og kjente!

 

Med vennlig hilsen

Seniorsaken Østfold

Finn Åsmund Johnsbråten

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…

Arne Vestergaard Larsen
Følg Arne Vestergaard Larsen:

Redaktør

Styremedlem og nettredaktør i Seniorsaken Østfold. Medlem siden 2010 og valgt til leder i 2012, frem til 2016. Fra Skive i Danmark, flyttet til Sarpsborg sommeren 1969. Han har arbeidet innen bygg og anlegg og underviste på Østfold Fagskole til han pensjonerte seg i 2010. Tidligere politisk aktiv, interessert i jakt og fiske.