DNB øker gebyrene igjen – og kaller det «Markedstilpasning»

DNB øker gebyrene igjen – og kaller det «Markedstilpasning»

Ifølge Karl Wig i E24, er det nå klart at DNB øke gebyrene på alle sine tjenester fra 1. januar 2017. Tidligere var det kjent at det skulle koste 10 kroner å ta ut penger i minibank i Norge. Men også uttak i utlandet vil bli dyrere. Gebyret pr. uttak øker fra 35,- til 40,- kroner og den såkalte valutapåslag øker fra 1,75% til 1,95%. Med andre ord, her blir det en dobbelt økning.

Spesielt for pensjonister er det vært å merke seg at det blir dyrere både å betale regninger med brevgiro og girobetaling i bank. Her er økningen henholdsvis fra 10,- til 12,- kroner for brevgiro og fra 75,- til 100,- for girobetaling.

Kommunikasjonrådgiver Marit Giske i DNB kaller det for markedstilpasning på manuelle tjenester, men er ikke «manuelle tjenester» når det er en fysisk person som utfører tjenesten. I dagens teknologiske verden er det kunden selv som ordner alle tjenester på nettet, med unntak av girobetaling – kanskje.

Seniorsaken undrer på når det kommer en kundetilpasning?

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…

Arne Vestergaard Larsen
Følg Arne Vestergaard Larsen:

Redaktør

Styremedlem og nettredaktør i Seniorsaken Østfold. Medlem siden 2010 og valgt til leder i 2012, frem til 2016. Fra Skive i Danmark, flyttet til Sarpsborg sommeren 1969. Han har arbeidet innen bygg og anlegg og underviste på Østfold Fagskole til han pensjonerte seg i 2010. Tidligere politisk aktiv, interessert i jakt og fiske.