Elendig håndtering av Onsøyheimen

Elendig håndtering av Onsøyheimen

Skandalen med sykehjemsplassene på Onsøyheimen i Fredrikstad ser ikke ut til å ville ta en ende, det skriver Fredrikstad Blad i dag. Kommunens administrasjon og politiker har rotet det til med både kartlegging av renoveringsbehovet, fremdriftsplanen for renoveringen og kostnadsomfanget.

Politikerne har vedtatt å bruke 49 mill. på oppussing i tillegg til de 11 mill. som ble bevilget for 6 år siden, men det er ingen som tør å si om dette er nok.

Nå skal det foretas en utvidet gjennomgang av behovet for renovering og det er uvisst når det vil foreligge en samlet plan med fremdrift og økonomisk oversikt. I mens må eldre og pleietrengende leve med et stort behov for sykehjemsplasser og uvissheten om når det vil bli bedre.

Tekst: seniorsaken.ostfold@gmail.com

Tilbake…

Arne Vestergaard Larsen
Følg Arne Vestergaard Larsen:

Redaktør

Styremedlem og nettredaktør i Seniorsaken Østfold. Medlem siden 2010 og valgt til leder i 2012, frem til 2016. Fra Skive i Danmark, flyttet til Sarpsborg sommeren 1969. Han har arbeidet innen bygg og anlegg og underviste på Østfold Fagskole til han pensjonerte seg i 2010. Tidligere politisk aktiv, interessert i jakt og fiske.